Gas en water

Bent u met een verbouwing bezig en moeten gas- en waterleidingen aangelegd of aangepast worden? Bent u bang dat u een gaslekkage heeft? Of wilt u het loodgieterswerk van uw nieuwe keuken of badkamer uitbesteden?

T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in het complete leidingwerk in huis. Hoewel de leidingen van gas-, water- en cv-installaties niet direct zichtbaar zijn, zorgen deze elementen ervoor dat uw woning voorzien is van warmte en (drink)water. Kortom, het is van groot belang dat de leidingen in uw huis goed aangesloten zijn en niet lekken. Van sanitair en keuken tot buitenkranen: wij sluiten oude leidingen af, leggen nieuwe leidingen aan en repareren verkeerde aansluitingen.

Als u een gaslekkage heeft, dan is het zaak om het lek zo snel mogelijk op te sporen en te repareren. T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf is 24/7 bereikbaar voor dergelijke noodsituaties. Bij gaslucht doen wij een meting of bij een lekkage voeren wij een gastest uit. Daarna repareren wij de defecte gasleiding direct.

Wanneer u een nieuwe keuken heeft gekocht en deze zelf wilt plaatsen, is het verstandig om het loodgieterswerk uit te besteden aan een professional. Deze meer complexe werkzaamheden, zoals het aanleggen van diverse leidingen en het frezen van deze leidingen in de muur, laat u vakkundig uitvoeren door allround loodgieter Theo Markusse.

Meer weten? Neem contact op!

Wij zijn 24/7 Bereikbaar!