24/7 bereikbaar

Vakkundig Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf aan huis | 24/7 bereikbaar

Sanitair en riool

Sanitair en riool

Heeft u een kapotte douche of toilet? Wilt u een nieuwe badkamer laten aanleggen of een nieuwe toilet laten plaatsen?

T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf adviseert u graag over alle mogelijkheden voor uw sanitair. Wij plaatsen desgewenst complete sanitaire voorzieningen. Ook voor kleinere klussen, zoals het vernieuwen van kitwerk en het aanpassen van riool en standleidingen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u een kapotte of verstopte afvoer laten maken? Heeft u last van stank of vervelende geurtjes in huis? Luchtproblemen in keukenkastjes, slurpende wastafels of vollopende wc’s? Of zitten er rioolvliegjes in uw woning?

Sommige rioolproblemen vallen meteen op, terwijl andere niet direct zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende buis in de muur, een verstopt riool, een verzakking van het riool of zelfs een afgebroken rioolbuis. Om problemen goed op te kunnen sporen en vervolgens te verhelpen, is het belangrijk om van tevoren een test of onderzoek te doen. Het gaat hierbij niet alleen om een visuele inspectie, maar ook om een camera-inspectie van het riool (om bijvoorbeeld een scheur op te sporen) of een rookproef (om erachter te komen waar de stank in huis precies vandaan komt). Door vooraf te inspecteren, krijgt u direct inzicht in het probleem en kan T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf meteen een passende oplossing bieden.

Meer weten? Neem contact op!

Wij zijn 24/7 Bereikbaar!