Over T. Markusse

Heeft u met spoed een loodgieter nodig om een storing, lekkage of verstopping te verhelpen? Bent u op zoek naar een deskundige, nauwkeurige vakman om loodgieterswerk aan uw woning uit te laten voeren? Sanitair, keuken, centrale verwarming, riool, daken en nog veel meer: T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf in Burgh-Haamstede is breed gespecialiseerd. Wij helpen u om problemen op te lossen of te voorkomen. Vakkundig, veilig, servicegericht en met oog voor kwaliteit. Bovendien zijn wij 24/7 bereikbaar.

Allround loodgieter

Loodgieter Theo Markusse heeft al ruim 30 jaar ervaring in het vak en voert alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden uit. De dienstverlening van T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf is dan ook heel breed en bestaat onder andere uit: onderzoeken en oplossen lekkage en verstoppingen, ontstoppen of vervangen afvoer, repareren cv-installatie, aanleggen nieuwe afvoer en leidingen, aansluiten, repareren of vervangen van leidingen keuken en badkamer, controleren en repareren dakgoten en regenwaterafvoer, renoveren of aanleggen van complete sanitair en vervangen van sloten. Ook voor onderhoud aan uw woning kunt u bij ons terecht. T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf werkt vooral op Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee. Maar desgewenst is T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf ook in andere regio’s werkzaam.

Een echte vakman

Bij elke klus – groot of klein – hebben wij altijd hetzelfde doel voor ogen: goed en mooi werk leveren. Dat betekent niet alleen een mooi eindresultaat. De werkzaamheden zelf worden zó ingericht, dat u zo min mogelijk in de rommel en stof zit. Kwaliteit zit bovendien in de details. Dat betekent nauwkeurig en veilig werken met deugdelijke materialen. Vanzelfsprekend is ons bedrijf VOL VCA-gecertificeerd. Service komt onder andere tot uiting in de afwerking; kleine, bijkomstige klusjes voeren wij ook direct uit. In sommige gevallen werken wij samen met andere vakmensen, die bijvoorbeeld gecertificeerd zijn voor brandgevaarlijke werkzaamheden aan daken. Kortom: bij T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf bent u altijd verzekerd van vakwerk.

Betrouwbaar

Allround loodgieter Theo Markusse zet alles op alles om de beste oplossing te bieden voor uw specifieke situatie. Met zijn kennis en jarenlange ervaring kan Theo Markusse u een gedegen en eerlijk advies geven. U kunt ervan op aan dat het werk deskundig, accuraat en adequaat wordt uitgevoerd. Uiteraard ontvangt u garantie over onze werkzaamheden, met het door ons geleverde materiaal.

Persoonlijk

Met welke vraag of welk probleem u ook zit, T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf heeft altijd eerst telefonisch contact of komt langs om de situatie persoonlijk op te nemen. Aan deze opname zijn geen kosten verbonden. Vervolgens ontvangt u een passend voorstel. Bij kleine klussen of spoed maken we direct een mondelinge prijsafspraak, zodat het werk meteen uitgevoerd kan worden. Voor grotere projecten sturen we u een offerte waarin alle werkzaamheden en prijzen duidelijk omschreven zijn. Daarna maken we een afspraak om het werk in te plannen.

Duidelijk

Over de kosten zijn we altijd transparant. Alle prijzen worden vooraf gecommuniceerd. Bij een spoedopdracht buiten kantoortijden geldt het storingstarief. T. Markusse Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf berekent alle prijzen bovendien inclusief btw. Zo weet u altijd direct waar u aan toe bent.