24/7 bereikbaar

Vakkundig Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf aan huis | 24/7 bereikbaar

Betrouwbaar en secuur

Betrouwbaar en secuur

Na een winterse storm had ons huis schade aan een tussenmuur, die de hal, de woonkamer en de keuken van elkaar scheidde. In overeenstemming met onze verzekeringsmaatschappij zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf dat deze schade goed kon herstellen. Onze keuze viel op Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf T. Markusse uit Zwijndrecht.

Theo kwam op ons over als een zeer ervaren, gedreven, oprecht en menselijk ondernemer. Tijdens het kennismakingsgesprek werd direct de aanpak van het herstelwerk besproken en kregen wij tevens meteen een mondelinge prijsopgave. De schriftelijke offerte volgde direct zowel per mail als per post. T. Markusse heeft zijn werk op de juiste wijze en volgens afspraak uitgevoerd. Hij is netjes te werk gegaan en liet geen rommel achter. T. Markusse heeft daarbij gebruikgemaakt van eigen professionele gereedschappen.

Later heeft T. Markusse meerdere herstelwerkzaamheden aan onze woning uitgevoerd en problemen verholpen, zoals het reinigen van de dakkapel zodat boomblad en hemelwater geen lekkage konden veroorzaken, en de complete renovatie van het toilet op de begane grond van de woning. Ook heeft T. Markusse advies gegeven over toekomstige projecten als badkamer- en toiletrenovatie. Hij heeft ons voorgelicht in steen-, tegelkeuze en andere materiaalsoorten, indien wij tot aanschaf van deze producten over zouden gaan.

T.Markusse heeft het geleverde werk naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij kunnen T. Markusse dan ook aan iedereen aanbevelen als een betrouwbaar en secuur werkend bedrijf, dat in alle opzichten nauw met u samenwerkt tot het beste resultaat.

Theo Buitendijk uit Hendrik-Ido-Ambacht